Чарли Шийн и Линдзи Лоън заедно в леглото

2012-09-16 23:13:00
Чарли Шийн и Линдзи Лоън заедно в леглото
Снимка: Reuters

Скандалният холивудски актьор Чарли Шийн и не по-малко провокативната му колежка Линдзи Лоън скочиха заедно в леглото... на снимачната площадка на комедията „Страшен филм 5”, пише в. “New York Post”.

 

 

Очевидци твърдят, че двете знаменитости са заснели сексуална сцена, която със сигурност ще се хареса на многобройните им почитатели. Въпреки първоначалните резерви, които имали един към друг, двамата се представили като истински професионалисти и дори си разменяли шеги и закачки между чаршафите.

 

Слуховете гласят, че първоначално 26-годишната актриса е била твърдо против каквито и да било еротични роли, тъй като не искала да навреди на и без това сериозно пострадалия си през последно време имидж. Когато обаче разбрала, че ще се въргаля в леглото не с кого да е, а с Чарли Шийн, тя бързо размислила и променила мнението си.

 

Петата част от пародийната поредица „Страшен филм” се очаква на големия екран в България през април месец следващата година. В нея, освен Шийн и Лоън, ще видим и Ашли Тисдейл, Кейт Уолш, Моли Шанън и още куп други знаменитости.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия